Kõik soodustooted

Thule Motion 3 XXL

69-639901

Stiilne ja funktsionaalne katuseboks, mis on optimeeritud kasutusmugavuse tagamiseks.

1 059,90 €
KM-ga
Kogus
Viimased tooted laos

Kirjeldus

Ükskõik, kas plaanite minna perepuhkusele, koeraga automatkale või suusaseiklusele, Thule Motion 3 pakub suurepärast kombinatsiooni ruumikusest, tõhususest ja stiilist. Tänu täiustatud aerodünaamikale ja laiemale suuruste valikule (sh uued madala profiiliga variandid) tagab Thule Motion 3 kütusesäästlikumad reisid, ilma et peaksite vähendama hoiuruumi. Nautige muretuid seiklusi tänu kiirkinnitusele ja hõlpsasti kasutatavatele funktsioonidele, mida täiendab suur valik uuenduslikke tarvikuid.

Disain kooskõlas funktsionaalsusega

Tutvuge Thule Motion 3 kaasaegse disaini ja praktilisusega. Meie uusima katuseboksi kujundust on moderniseeritud, et muuta teie teekond paremaks ja boksi kasutamine hõlpsamaks. Puhaste joonte ja tänapäevase esteetikagaga boks mitte ainult ei paku teie varustusele hoiuruumi, vaid kaunistab ka teie sõidukit. Täiustatud funktsionaalsus (sh intuitiivne lukustusmehhanism ja kahepoolne avamine, mida saab juhtida ka ühe käega) lihtsustab kasutamist, toomata seejuures ohvriks turvalisust või stiili.

Oma klassi juhtiv aerodünaamika

Thule Motion 3 võlu ei seisne ainult välimuses – see on loodud ka hästi toimima. Aerodünaamikale keskendunud katuseboks vähendab tuuletakistust, tagades sellega kütusesäästliku sõidu.

Tarvikud parema elamuse jaoks

Muutke oma seiklused paremaks Thule Motion 3 esmaklassiliste tarvikute valikuga (nt kotid, polstrid ja valgustuslahendused).

Omadused

  • Aerodünaamiline konstruktsioon - tiivakujuline ettepoole kallutatud esiosaga profiil vähendab takistust ja suurendab kütusesäästu.
  • Ergonoomiline avamine ja sulgemine - tugeva ehituse ja laia käepidemega kaas võimaldab sujuvat ühe käega avamist ja sulgemist.
  • Täiustatud tarvikud - saadaolevate tarvikute hulka kuuluvad sisemine boksituli, tõmberihm hõlpsaks kaanele juurdepääsuks ja boksi kaitsepolster.
  • Hõlpsasti paigaldatav - kiirpaigaldussüsteem PowerClick muudab paigaldamise kergeks. Integreeritud pingutusmomendinäidik teeb õigel paigaldamisel „klõpsu”, tagades kiire ja kindla paigaldamise.
  • Turvaline kaanelukk - eraldi lukustamis- ja avamisfunktsioonidega süsteem SlideLock System lukustab automaatselt kaane ja annab teada, kui boks on kindlalt kinni.
  • Mitmekesine suuruste valik - saadaval eri suurustes, sh uus madala profiiliga XL, mis sobib mitmesuguste sõidukite ja vajaduste jaoks.
  • Juurdepääs pagasiruumile - täielik juurdepääs pakiruumile minimaalse ohuga puutuda kokku kaubakastiga tänu oma ettepoole suunatud asendile sõiduki katusel.
Tehnilised andmed
Maht600 L
Mõõtmed232 x 92 x 45 cm
Sisemõõtmed220 x 77 x 40 cm
Põiktala kõrgus41 cm
Kandevõime75 kg
PaigaldussüsteemPowerClick
Kaal25 kg
LukustussüsteemSlideLock
Komplekti kuuluvad ka lukudJah
Ühildub süsteemiga One Key SystemJah
Kandevõime (suusapaar)5-7
Kandevõime (lumelauad)3-5
Maksimaalne suusapikkus215 cm
SuusahoidikJah. Vaja adapterit: Thule Box Ski Carrier Adapter 694-9.
VärvTitan Glossy
Sobib talale Thule WingBar EvoJah
Sobib talale Thule WingBar EdgeJah
Sobib talale Thule WingBarJah
Sobib talale Thule SquareBar EvoJah
Sobib talale Thule SlideBarJah. Vaja adapterit: Thule T-track Adapter 697-6.
Sobib talale Thule ProBar EvoJah. Vaja adapterit: Thule T-track Adapter 697-6.
Toote üksikasjad
69-639901
Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Jälgi meid Facebookis