Kõik soodustooted

Osram LEDsBike Race 50

OSLEDBL101-SET

Laetav jalgratta esi+tagatuli.

33,00 €
KM-ga
Kogus

Kirjeldus

Avasta LEDsBike Race 50 SET, uus tipphetk kõikidele rattaspordihuvilistele, mis viib nähtavuse ja mitmekülgsuse uuele tasemele. Kolme heledustasemega (100%, 50% ja 25% heledus) kohandub esituli suurepäraselt iga keskkonnaga. See pakub võimsat valgustust 50 luksi ja ulatusega kuni 60 meetrit. Kuni 14-tunnise aku kasutusajaga sobib see ideaalselt pikkadeks reisideks või edasi-tagasi sõitmiseks, ilma et peaksite laadimise pärast muretsema. Tööriistavaba 360-kraadine kinnitus võimaldab kiiret ja lihtsat paigaldamist, muutes LEDsBike Race 50 SET-i ideaalseks kaaslaseks igale jalgratturile.

Kaasasolev USB-C kaabel tagab liitiumioonaku mugava laadimise, samal ajal kui aku ja laadimisnäidik hoiavad teid hetkeolekuga kursis.

Esi- ja tagatule aku saab täis laadida 2,5 tunni jooksul.

Kvaliteetne konstruktsioon, sealhulgas must ABS-korpus ja läbipaistev polükarbonaadist lääts, tõotab vastupidavust ja töökindlust.

See jalgrattatuli vastab Saksamaa liikluseeskirjadele (StVZO) ja sellel on K-märgis. IP44 sertifikaadiga on see vee eest kaitstud, et oleksite teel turvaline ka halva ilmaga.

Osram pakub kõigile LEDsBike Race jalgrattatuledele 2-aastast garantiid.

Toote üksikasjad
OSLEDBL101-SET
Samas kategoorias on veel 2 toodet :

Jälgi meid Facebookis