Kõik soodustooted

Täiteliim, 10 g

T1379599

Loctite 3090.

35,00 €
KM-ga
Kogus

Kirjeldus

Loctite® 3090 on kahekomponentne tsüanoakrülaatliim, mis ühendab endas head vuugitäiteomadused, tugeva nakke ja kiire kõvastumise.

  • Täidab vuuke: kuni 3 mm.
  • Väga head nakkeomadused erinevatele pindadele: metallid, enamik plastikuid* (nagu nt PVC, ABS, PC, PBT), kummi, poorsed/imavad materjalid (nagu nt puit, paber, papp, nahk ja tekstiilkumm).
  • Sobib vertikaalsetele ja pea kohal asetsevatele rakendustele.
  • Geel: ei tilgu.
  • Uuenduslik kahekomponentne tehnoloogia: Aktivaator suurendab kõvastumiskiirust ja aitab kaasa toote kõvastumisele teatud aja jooksul, olenemata temperatuurist, niiskusest, jne.
  • Mugav topeltpritspakend: täpne ja puhas pealekandmine staatilise mikseriga hoiab segamissuhte kontrolli all.

Hea kosmeetiline välimus, sobib läbivate vuukide täitmiseks. Talub kokkupuudet tavaliste tööstusvedelikega (va aluselised ja happelised) ning kuni+80 kraadist temperatuuri (lühiajaliselt kuni 100 kraadi). Ei soovitata kasutamiseks puhta hapniku ja teiste tugevate oksüdantidega. Liimib ja täidab pragusid kuni 3mm.

Kasutamine:

Ühendatavad osad puhastada korralikult. Toodet saab peale kanda otse topeltpritsist läbi staatilise mikseri, milles segunevad komponendid A ja B. Esimesed 1-2cm liimist ära visata. Liim kanda ühele ühendatavatest pindadest ja ühendada paari sekundi jooksul võimalikult täpselt. Korrigeerimisaeg on väga lühike. Liimühendust hoida fikseerituna, kuni liim on kõvastunud. Fikseerimisaeg sõltuvalt lõtku suurusest (0,05-3,0mm) on 0,5-3 minutit, täielik tahkumine 24 tunni jooksul.

Komplektis on kahekomponentne liimipadrun ja 7 segamisotsikut.

Toote üksikasjad
T1379599
Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Jälgi meid Facebookis